Skjorta Eton presenterar Camp collar-skjortan

March 3, 2020 11:37 am

Skjorta Eton presenterar camp collar-skjortan, eller bowlingskjortan som den också kallas, kännetecknas av en krage som är nedvikt längs med skjortans bröst. Den är lös i modellen och kortärmad. Det här är en trend som återkommer från förr och bowlingskjortan, liksom många andra skjorttyper, är ingen nyhet utan modellen var populär redan på 1900-talet. Skjortan passar bra att använda till ett par jeans, chinos eller kanske lite mer uppklätt med kavaj eller kostym. Det är vanligt att Camp collar-skjortans krage bärs utanpå kavajens krage. Finns i olika mönster och den så kallade Hawaii-skjortan ses ofta i denna modell.

Den snygga skjortan är tillbaka

  • Populär modell som finns i ett stort utbud
  • Finns i olika mönster
  • Kan användas för att ge ett uppklätt intryck

Skjortor på galgar