Upfront keps - historien bakom märket med den hypade logon

  • 17 May, 2022

bild på rosa keps

Du har säkert hört om Upfront keps. Det är ett märke som är baserat i Köpenhamn och som har blivit allt mer populärt genom åren. De tillverkar kepsar som har en cool design och en hög kvalitet. Utbudet är brett och det finns något som är passande för alla smaker. Upfront grundades 2009 och har sedan dess vuxit och blir allt mer större runt om i världen.

Upfront keps - cool design

Om du är ute efter en annorlunda keps med en cool design är Upfront keps det självklara valet. Varför inte också köpa till byxor från märket Mouli för att stila till det ännu mer. Upfront är för alla som vill vara unika och annorlunda och har haft en stor framgång, inte enbart i Danmark. Det är ett självklart val för många som vill ha en keps av hög kvalitet som kommer att hålla. Upfront tillverkar heller inte bara kepsar, utan beanies, hattar och även solglasögon.

En logo utöver det vanliga

En läcker design är vad Upfront erbjuder och deras logga är det som får produkterna att stå ut från andra märken. Upfront är ett bevis på hur viktig en bra logo är för att fånga kundernas intresse. Märkets produkter är tillverkat i hållbart material som är anpassat för alla årstider. Idag säljer Upfront över 150 olika kepsar och även andra mössor. Med så många val att välja mellan finns det en keps för varje tillfälle. Företaget har även nyligen börjat att designa kläder och det är säkert något som vi kommer se mer av de närmaste åren. Upfront sätter även ett stort fokus på miljön och arbetar med hållbara material. En Upfront keps är för livet, vilket är varför det är ett sådant självklart val.

Historien bakom Upfront Keps

Företaget grundades först i Kina redan 2009, men det flyttade sedan till Köpenhamn. Därför har Upfront keps speciellt blivit en trend speciellt i Skandinavien där du ser människor med deras mössor och kepsar under hela året. Fokuset är att erbjuda produkter av hög kvalitet, mode och glädje.

Ett företag med bas i Köpenhamn

Företaget är just nu baserat i Köpenhamn, vilket är varför Upfront speciellt är populärt i Skandinavien. Danmark är ett land som har mycket att erbjuda. Det finns många företag som kommer från Danmark. Danskar lägger även ett stort fokus på mode och därför kommer många bra märken från Danmark. Upfront följer modetrenderna i Skandinavien när de designar deras produkter. Eftersom danskar är intresserade av mode och design finns det även Kunstakademiets Designskole för den som vill utbilda sig inom design. Andra populära märken från Danmark är Stine Goya, Ganni och By Malene Birger.

Varför borde du köpa en Upfront keps?

Om du är ute efter en keps som är unik, snygg och hållbar är Upfront kepsar för dig. Den unika logan är något du kan vara stolt över att bära. Upfront erbjuder också ett sådant stort sortiment att det kommer att finnas något för alla stilar. Oavsett om du vill använda kepsen för gymmet, på stan eller på klubben. Upfront gör mode roligt och att du kan sätta en stämpel på din personliga stil.