Senaste inläggen

Så bär du en overshirt
  • 18 Oct, 2022

Att bära en over shirt istället för en vanlig jacka har blivit mycket populärt den senaste tiden. Klädaffärerna svämmar över av olika modeller i varierande färg, material och design. En jackskjorta går att matcha och kombinera på en mängd olika sätt, endast fantasin sätter gränser. Ett bra tips är att köpa sin nya overshirt liksom ett par passande byxor online det är ett enkelt sätt att shoppa. För den som av någon anledning inte kan eller vill handla kläder i en butik är onlineshopping ett enklare, och dessutom ofta billigare, alternativ.

Hur ska en skjorta sitta?
  • 20 Sep, 2022

En enkel skjorta är något av det mest mångsidiga plagget du kan äga. Speciellt gäller det för enfärgade skjortor i enkelt utförande, men hur ska en skjorta sitta egentligen? Ja, det beror på vilken look du är ute efter. Instoppad och knäppt ända upp passar för ett uppklätt intryck, med eller utan kavaj till. För ett mer avslappnat utseende kan du knäppa upp två eller tre knappar och låta bli att stoppa in skjortan.

Kortärmad skjorta, lättburen och trendig
  • 16 Aug, 2022

Få plagg kan jämföra sig med en kortärmad skjorta när det gäller mångsidighet och popularitet. Det är svårt att hitta ett tillfälle när den kortärmade skjortan inte passar. Det gäller inte bara vid tillfällen som kräver en viss stilnivå, utan en skjorta med korta ärmar passar lika bra på jobbet eller grillfesten. Märken som Vans och Calvin Klein har gjort plagget till ett av de trendigaste att bära just nu, och vare sig du väljer en enfärgad och enkel modell eller en mer färggrann med hawaii-mönster så kommer du att kunna bära plaggen vid de allra flesta tillfällen.

Chinos - lättmatchade byxor med en intressant historia
  • 29 Jul, 2022

Chinos är ett klassiskt och välklätt herrplagg med en intressant historia. Idag finns det även många olika modeller för dam. De är ofta tillverkade i ett grovt bomullstyg och har snedställda fickor. Det är väldigt lätta att styla med en snygg skjorta eller ledigt med en t-shirt. Du kan ta en titt på några av våra skjortor online för en stilig outfit. Byxorna har precis som många andra plagg sitt ursprung från militären.

Hur väljer du skjorta för herr?
  • 10 Jun, 2022

Hösten är redan här och med den kommer även höstmodet för herrar. Intressant för hösten är att skjortor alltid är ett populärt plagg. Din garderob är ofullständig utan minst en denim- eller flanellskjorta. Flanellskjortan skall givetvis vara rutig och helst i lite mer utmärkande färger. Vill du vara mer formellt klädd till jobbet kan du välja en flanellskjorta i dova färger. Är du mer ett fan av en klassisk skjorta för herr så kan du välja en snygg skjorta från Fred Perry.

Upfront keps - historien bakom märket med den hypade logon
  • 17 May, 2022

Du har säkert hört om Upfront keps. Det är ett märke som är baserat i Köpenhamn och som har blivit allt mer populärt genom åren. De tillverkar kepsar som har en cool design och en hög kvalitet. Utbudet är brett och det finns något som är passande för alla smaker. Upfront grundades 2009 och har sedan dess vuxit och blir allt mer större runt om i världen. Upfront keps - cool designOm du är ute efter en annorlunda keps med en cool design är Upfront keps det självklara valet.

Camp collar-skjortan
  • 01 Apr, 2022

Skjorta Eton presenterar camp collar-skjortan, eller bowlingskjortan som den också kallas, kännetecknas av en krage som är nedvikt längs med skjortans bröst. Den är lös i modellen och kortärmad. Det här är en trend som återkommer från förr och bowlingskjortan, liksom många andra skjorttyper är ingen nyhet utan modellen var populär redan på 1900-talet. Skjortan passar bra att använda till ett par jeans, chinos eller kanske lite mer uppklätt med kavaj eller kostym.

Köpa skjorta - några tips när du väljer
  • 01 Nov, 2021

Att köpa skjorta är både komplicerat och väldigt lätt. Vet man exakt vad man vill ha så finns den, även om du måste leta ordentligt bland utbuden. Kolla t ex Fred Perry. Det som alla skjortor har gemensamt är att de har krage. Även kragen har olika utformning. Den kan vara lång eller kort, hög eller låg, med eller utan knappfäste och den kan ha annan färg än skjortan i övrigt.

Bowlingskjortan är tillbaka i sommar
  • 16 Mar, 2020

Skjorta: Trender 2020 att shoppa Bowlingskjorta med kort ärm. Den här typen av 50-tals inspirerade skjortor har en klassisk tidlös design och har klätt framför allt män sedan 1950-talet. Nu är den tillbaka igen i en rad olika varianter. Den klassiska Bowlingskjortan i flanell inspirerad av Rockabilly med insydda sömmar ger en bra enkel look som passar de flesta tillfällen. Klassisk skjorta som passar vid alla tillfällenMen Bowlingskjortan eller Camp Collar shirt som den kallas på engelska använda ofta i en mer "