Byxor

Köpa byxa online till bra pris

Här hittar du ett enormt utbud av byxor i olika modeller från en lång rad kända märken. Vill du spara genom att köpa din byxa online så har du kommit rätt oavsett om du vet vilken modell du är ute efter eller inte. Vi har byxorna du letar efter oavsett tillfälle. Allt ifrån linnebyxor för sommarfesten, till rejäla militärbyxor i kakityg. Alla plagg är av mycket hög kvalitet, och är vart och ett noga utvalt från ett stort antal välkända designers.

Kostymbyxa till vardag och fest

Här hittar du kostymbyxor att bära vid både formella tillfällen, eller de kan kombineras med någon av våra tröjor för en mer avslappnad kontorsklädsel. Eller varför inte sticka ut hakan rejält på nästa fest och komma i ett par skinnbyxor? Kombinera med en skjorta som tonar ner en aning eller fortsätt på det vågade temat och välj något med till exempel djurtryck. Du väljer och mixar själv. Med vårt breda utbud finns gott om roliga och spännande alternativ.

Byxor efter aktivitet

Självklart har vi också en stor mängd byxor för ett mer avslappnat liv hemma. Här finner du bland annat klassiska mys- eller träningsbyxor i mjukt college-tyg. De passar lika bra i tv-soffan som i löpspåret och vi erbjuder många olika kända märken. Några av våra pyjamasbyxor är också ett lämpligt alternativ för en skön kväll hemma. För den som ska jobba finns trendiga och slitstarka cargobyxor i flera utföranden. De passar lika bra på skogspromenaden som på lastkajen och tack vare det slitstarka tyget kommer de kunna hänga med i många sammanhang. Alla beställningar skickas direkt med hemleverans!