Tröjor

Stickade tröjor i alpacka och kashmir

Söker du kvalitativa tröjor och koftor till ett billigare pris har du hittat rätt. Här hittar du stickade tröjor i både alpacka och kashmirgarn i olika färger. Kashmir är både lättare och upp till åtta gånger varmare än vanlig ull. Alpackagarn å andra sidan är mer vattenavvisande och kliar mindre än andra typer av ull och anses därför vara allergivänligare. Vill du ha något mer sportigt finns det även flertalet fleecetröjor att välja bland. Dessa finns både mönstrade och enfärgade i alla storlekar.

Välklädd i randigt eller mönstrat

Vill man inte alltid gå i enfärgat finner du klassiska randiga tröjor här. De finns i olika tjocklekar och med diverse urringningar, dragkedja eller polokrage. Till mönstrade, eller randiga, överdelar passar det oftast bäst med ett par enkla och enfärgade byxor. Till fest och högtider kan du hitta allt från jultröjor till kvalitativa skjortor i god bomullskvalitet. Män ser ofta mer välklädda ut om de bär flera lager. Att kombinera med en slipover, kofta eller väst, sitter därför aldrig fel.

Klassiska tröjor till varje garderob

Klassiska tröjor som bör finnas i var persons garderob, bortsett från kortärmad piké, är polotröjor. Här hittar du den typiska svarta i lite olika modeller och märken. Traditionellt bör man ha åtminstone en hemma, då det är räddaren i nöden i de mest plötsliga situationer. Den fungerar utmärkt med långbyxa eller jeans och kan användas enskilt eller med kavaj. Självklart återfinner du denna favorit också i andra färger. Polotröjan är också ett säkert kort då den sällan behöver strykas och kan tas på när man har lite bråttom. Vi erbjuder kvalitettröjor till förmånliga priser och med hemleverans!