Skjortor

Köpa designade skjortor online

Det är ytterst få tillfällen som det inte passar att vara klädd i en kvalitativ skjorta. Här kan du spara genom att köpa skjortor online och i stället få bättre kvalitet eller ha råd med en extra. Många dyrare märken, som bland annat Ralph Lauren, erbjuder flertalet skjortor för herr till lägre priser när de skapar sina kollektioner idag. Det går därför bra att hitta billigare skjortor från kända märken, fast fortfarande med god skärning och tydliga linjer. Att vara välklädd är aldrig fel.

Välj bland skjortor i bomull, linne och flanell

Vårt sortiment erbjuder linneskjortor med både lång och kort ärm. Dessa kan bäras knäppta eller öppna med en t-shirt under. De finns även i piké modell eller med träknappar. Såväl skjortor i bomull, som linne, finns i flertalet färger, men även mönstrade. Mönstrade skjortor ligger sommaren nära och trenden just nu är stora naturmönster i matta höstfärger. För kallare perioder återfinns flanellskjortor tillika jackor i storrutiga mönster. Gillar man rutigt kan man även välja bland Tommy Hillfingers billigare urval av skjortor.

Skjortor för kontor och kavaj

En traditionell vit skjorta fungerar i alla sammanhang och det skadar aldrig att ha mer än en i garderoben. De fungerar med eller utan kavaj tillika med eller utan slips. För arbete kan det vara bra att också ha ett par skjortor som går ton-i-ton med de kavajer man har. Självklart finner du även skjortor för dam här. Figursydda och med lite fler färger att välja bland. Den vita är dock en kär favorit även bland kvinnor och unga. Hos oss finner du enkelt en kvalitativ skjorta av bästa design till ett fördelaktigt pris. Alla inköp levereras hem direkt till dörren!